Verken de mooiste plekken van Maastricht!

Ontdek Maastricht met een Official Maastricht Guide. Zij vertellen je hun verhaal en laten je hun Maastricht zien. Onze gidsen wijzen je de weg door de stad en brengen je op plekken waar je anders niet zou komen. Met een stadsgids ontdek en zie je meer. Ze hebben sleutels en toegang tot de plekken in Maastricht waar niemand anders komt. Zowel boven, als onder de grond.

Plekken om niet te missen in Maastricht

Maastricht ontdekken  

Maastricht is geweldig vanwege zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en bruisende cultuur. Het is een stad waar verleden en heden naadloos samensmelten, van de eeuwenoude kerken tot de levendige pleinen. Het beste van Maastricht leer je kennen via Explore Maastricht / Maastricht Underground. Met ons ontdek je de verborgen schatten van de stad, zoals de indrukwekkende grottenstelsels en het historische fort. Onze tours bieden unieke ervaringen, zoals ondergrondse rondleidingen en spannende activiteiten die een ander perspectief op de stad bieden. Of je nu een geschiedenisfanaat bent of gewoon op zoek bent naar avontuur, Ga met ons mee, we laten je de stad op een dieper niveau verkennen en ervaren. Het is de ultieme manier om Maastricht echt te leren kennen.

De leukste ervaringen in Maastricht

Ontdek ook ons groepsaanbod

Wat is er leuker dan samen Maastricht te ontdekken? Maastricht met een geheel eigen en authentieke energie en dynamiek die je nergens anders ervaart. Doorkruis het verleden en het heden, bovengronds én ondergronds.