Kids tours voor het gezin


Speciaal voor de jonge avonturiers zijn er in Maastricht Underground verschillende 2 tours waarbij je kunt aansluiten met het gezin! Deze zijn beschikbaar van april t/m oktober; ieder weekend en in de schoolvakanties. Klik op "Tijdstippen en Tickets" voor de tijdstippen en om te boeken!
 
Niet bedoeld voor kinderfeestjes, scholen en verenigingen; meer info daarover vind je hier >>>
 
Tour 1 = Kindergrottentocht voor de leeftijd 4-7 jaar
Tour 2 = Kids Tour! voor de leeftijd 8 - 12 jaar
 
Voor beide tours in van toepassing:
Volwassenen: € 7,20 p.p.
Kinderen 4-12 jaar: € 5,70 p.p.
Duur: +/- 1 uur
- De kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene.
- De constante temperatuur in de gangen is circa 12 graden. Ons advies is om de kinderen warm aan te kleden met stevige schoenen die vies mogen worden!
- Adres: Luikerweg 71. Start naast Chalet Bergrust.
- Tip: neem je eigen zaklampje mee! 
-Deelname aan de activiteiten van Maastricht Underground is geheel voor eigen risico. Volg altijd de aanwijzingen van onze gidsen op.
-Gekochte kaartjes worden niet terug genomen. 
 
 
Tour 1 = Kindergrottentocht voor de leeftijd 4-7 jaar
Speciaal voor kinderen van 4 t/m 7 jaar wordt de kindergrottentocht aangeboden. En dat betekent een avontuur door het donkere (en verkoelende) gangenstelsel van de grotten! De gids vertelt spannende verhalen en in het donker leer je te vertrouwen op al je zintuigen. Aan het einde van de tocht krijg je een leuke kleurplaat. Tip: neem je zaklamp mee!
Tour 2 = Kids Tour! voor de leeftijd 8 - 12 jaar
Wat je kunt verwachten:
Zet je zintuigen op scherp, want tijdens deze Kids Tour ga je even ‘back to basic’. Geen licht, geen geluid, geen straling, geen tijdsbesef. Ben je tussen de 8 en 12 jaar en durf jij een ondergronds avontuur aan te gaan in de Grotten van Maastricht? 
Ga dan op ontdekking in de Sint Pietersberg waar een labyrint van ruim 20.000 gangen verscholen zit. Een professionele gids zorgt ervoor dat je niet verdwaald in dit doolhof van zo’n 80 kilometer aan door de mens uitgegraven gangen. Op de wanden duiken namen en tekeningen in houtskool op van mensen die hier enkele honderden jaren geleden dag in dag uit werkten om mergel als grondstof te winnen. Deze tocht is doorspekt met spannende verhalen, kortom; durf en fantasie vereist!