Kids > Kinderfeestjes


Onderstaand zie je verschillende programma’s die super geschikt zijn om te doen met je kinderfeestje zoals de Expeditie Noord of de Mosasaurusspeurtocht Je kunt voor je groep diverse uitjes direct online boeken. Voor meer informatie, details en om te reserveren klik je op de desbetreffende activiteit.
 
Alle kinderfeestjes zijn boekbaar voor € 86,50 per feestje
Kijk bij de betreffende activiteit voor de voorwaardenKindergrottentocht Noord (4-7 jr)


Een eerste kennismaking met de grotten, dat wordt kruipen en sluipen door de berg. Op speelse wijze ontdekken we het doolhof van gangen in de St. Pietersberg.

lees meer

Expeditie Fort Sint Pieter (8-12 jr)


Ontdek de verhalen van het Fort St. Pieter doormiddel van rekenopdrachten, zoekopdrachten en aan de hand van een kompas kom je nog meer te weten en bereik je misschien het toppunt van Maastricht?

lees meer

Mosasaurus Speurtocht (8-12 jr)


Aan de hand van het mosasaurusboekje ga je opzoek naar tekeningen en opschriften op de wanden totdat je uiteindelijk de mosasaurus gevonden hebt. Je moet dus goed kunnen lezen en speuren!

lees meer

Expeditie Grotten Noord (8-14 jr)


Een ontdekkingstocht door de grotten waarbij je op 3 verschillende manieren zelf de weg zult moeten zoeken. Een kompas, reflector en kaart wijzen je de weg.
lees meer

Kids tour! Grotten Noord (8-12 jr)


Een leerzame maar ook spannende rondleiding in de grotten van de St. Pietersberg. Ga samen met de gids op ontdekkingstocht naar tekeningen en opschriften op de wanden.

lees meer

Kids tour! Kazematten (8-12 jr)


Een leerzame maar ook spannende rondleiding in de Kazematten. Ontdek samen met de gids het donkere labyrint van gangen in het eeuwenoude verdedigingsstelsel onder de grond in Maastricht!

lees meer